ARTAADHD – misiunea noastră este de a-i ajuta pe copiii cu TSA sau alte tulburări psihologice să înțeleagă lumea în care trăiesc; să-i ajutăm să comunice cu ajutorul limbajului verbal; să-i ajutăm să înțeleagă gestul social să poată mai apoi să-și facă prieteni, să se integreze în grădiniță și școală normală; să ajungă un adult independent și integrat social.
ARTAADHD – o misiune importantă, este și aceea de a forma specialiști care să sprijine drumul sinuos al recuperării dar și de a forma cadre didactice care să știe să identifice semnele și simptomele tulburărilor pentru a sugera unde este cazul opinii de specialitate; a forma cadre didactice să știe să primească un copil cu tulburări psihologice la clasă, să-l poată ajuta, gestiona, integra școlar și social.
ARTAADHD – misiunea de a consilia psihologic familia persoanei diagnosticată cu TSA sau alte tulburări psihologice astfel încât aceasta să cunoască și să înțeleagă cât mai bine copilul/tânărul special ca mai apoi să-l poată ajuta. Învățăm împreună ca atunci când au un copil/tănăr special este important să devină părinți speciali și dincolo de iubirea necondiționată să le ofere și un sprijin comportamental și psihoeducațional specific.
ARTAADHD – misiunea de a dezvolta campanii pentru a informa societatea cu și despre tulburările psihologice; impactul lor asupra vieții comunităților; cum pot recunoaste o astfel de persoană înainte de a o eticheta sau marginaliza și care poate fi rolul pozitiv pe care societatea îl poate juca în dezvoltarea, recuperarea și acceptarea socială a persoanei cu astfel de tulburări.

Shopping Cart