Sprijinim copiii și tinerii să își atingă întregul potențial

Servicii oferite

Logopedie

Echipa noastră dedicată este aici pentru a sprijini dezvoltarea vorbirii și a abilităților de comunicare ale copiilor, oferindu-le instrumentele și suportul necesare pentru a-și atinge potențialul maxim.

Kinetoterapie

Echipa noastră de kinetoterapeuți specializați utilizează exerciții fizice și terapii non-invazive pentru a îmbunătăți coordonarea motorie, controlul impulsurilor și starea generală de bine a copiilor, contribuind astfel la un stil de viață mai sănătos și mai echilibrat.

Terapie ABA

Terapia ABA este o abordare științifică care vizează îmbunătățirea comportamentului prin înțelegere și intervenție pozitivă. Echipa noastră de terapeuți ABA lucrează alături de copii și familiile lor pentru a dezvolta abilități sociale, de comunicare și de gestionare a comportamentului, facilitându-le integrarea în mediul școlar și social.

Psihoterapie

Echipa noastră de psihoterapeuți oferă un spațiu sigur și empatic pentru gestionarea dificultăților emoționale și comportamentale. Prin terapie individualizată și tehnici adaptate, îi ajutăm pe copii să înțeleagă și să gestioneze mai bine provocările, promovându-le starea de bine și dezvoltarea personală.

Grup Socializare

Organizăm sesiuni de grup pentru socializare a copiilor, oferindu-le oportunități prețioase de interacțiune și învățare alături de alți copii care se confruntă cu situații similare. Aceste sesiuni sunt create pentru a promova abilitățile sociale, relațiile pozitive și încrederea în sine. 

Artterapie

Oferim o modalitate creativă și expresivă de a explora și gestiona emoțiile și gândurile. Prin intermediul artei, copiii pot exprima liber sentimentele, descoperindu-și propriile resurse interioare. Echipa noastră de artterapeuți îi sprijină în călătoria lor de autodescoperire și dezvoltare personală, oferindu-le un mediu sigur și nejudicativ pentru exprimare și conectare.

Ludoterapie

Oferim un mediu de joc și învățare adaptat nevoilor lor unice. Terapia prin joc este o modalitate eficientă de a permite copiilor să exploreze și să-și exprime sentimentele, să învețe abilități sociale și să-și dezvolte imaginația și creativitatea. 

Meloterapie

Oferim o modalitate unică și captivantă de a explora și a-și exprima emoțiile și experiențele lor. Meloterapia utilizează puterea muzicii și a sunetului pentru a stimula creativitatea, comunicarea și dezvoltarea emoțională a copiilor. 

Petrecere Copii

Organizăm petreceri pentru copii în cadrul asociației noastre, oferind o experiență distractivă și sigură pentru aceștia. Petrecerile noastre sunt adaptate pentru a încuraja interacțiunea socială, creativitatea și bucuria într-un mediu prietenos și receptiv. 

Terapie Cognitiv Comportamentală

Oferim terapie cognitiv-comportamentală (TCC) adaptată pentru copiii cu ADHD și autism, precum și pentru familiile lor. Terapia cognitiv-comportamentală este o abordare bazată pe dovezi științifice, care se concentrează pe identificarea și schimbarea gândurilor și comportamentelor care pot contribui la dificultățile emoționale și comportamentale. 

Tabere Copii Speciali

Organizăm tabere speciale pentru copiii cu nevoi speciale, inclusiv cei cu ADHD și autism, în cadrul Asociației Noastre. Aceste tabere oferă oportunități unice pentru copii de a se bucura de aventuri, jocuri și activități recreative într-un mediu sigur și adaptat nevoilor lor individuale.

Evaluare & Diagnostic

Diagnosticul în centrele ARTAADHD este realizat de către o echipă de specialiști, inclusiv psihologi și psihiatri, în două etape esențiale: un screening de dezvoltare și o evaluare psihocomportamentală complexă pentru diagnostic.

Dezvoltare Abilități de Viață Independentă

Ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților de viață independentă pentru copiii cu ADHD și autism. Prin programe personalizate și adaptate la nevoile individuale, îi ajutăm pe copii să dobândească competențele necesare pentru a deveni mai independenți și a se descurca în diverse aspecte ale vieții de zi cu zi. 

Shopping Cart