În mometul aflării diagnosticului fiecare din cei doi părinți caută instinctual o explicație, un vinovat ca și cum asta ar schimba lucrurile. Dacă în aceste momente cuplul nu reușește să se gestioneze emoțional, să strângă mâinile în jurul destinului copilului, din păcate se pierde și șansa copilului de a se recupera (nu poți salva copilul fără familia lui) și șansa familiei de a merge mai departe. Consilierea de cuplu în cazul aflării unui astfel de diagnostic care îți destabilizează viața, îți ucide visele, este extrem de importantă. Partenerii au nevoie mai mult ca niciodată unul de celalalt, dar de multe ori nu mai găsesc resurse să caute un alt scop comun decât cel avut la nașterea copilului pentru că acum totul ține de recuperarea lui.

Ca părinte de copil proaspăt diagnosticat ai nevoie să fii ajutat să-ți trăiești toate stările, să te eliberezi și să mergi mai departe ca părinte special.

E firească durerea în cazul aflării unui astfel de diagnostic dar suferința distruge.

Alege să fii un părinte constructiv pentru tine, copilul tău, familia ta!

Poți alege să lași diagnosticul de AUTISM să distrugă tot ce ai sau poți alege să construiești în jurul lui!

Dacă nu găsești resurse singur să mergi mai departe alege: CONSILIEREA PSIHOLOGICĂ!

Centrele ARTAADHD îți întind mâna prin programele de consiliere psihologică. Noi te ajutăm să-ti găsești resursele de care nu știai, dar ele sunt acolo și așteaptă să fie folosite spre binele tău și al familiei tale.

Shopping Cart