💙ARTAADHD, în luna Aprilie, luna mondială a conștientizării autismului, va desfășura o serie de dezbateri și prelegeri care să ajute studenții să înteleagă dacă și cum să se pregătească pentru a lucra în zona copiilor cu autism. Mulțumim FPSE București pentru colaborare!
💙 Deasemeni, prelegerile ARTAADHD, vor viza și cadrele didactice, profesorii. Nu putem avea incluziune fără ca acești actori să fie prezenți. Vom avea sesiuni de informare și formare pentru ca profesorii, învățatorii, să înțeleagă perspectiva educațională din care trebuie să-l privească și sprijine pe copilul cu autism.

Împreună pentru creșterea vizibilității persoanelor cu autism și pentru o societate mai incluzivă!

💙 ARTAADHD – 2 Aprilie Ziua Conștientizării Autismului
💙 Am fost să „Trăim albastru” și la Galați, orasul meu natal și gălățenii au avut ocazia să vadă „Copilul din spatele autismului
Am fost extrem de bucuroasă să împărtășesc din experienta mea de specialist în sănătate mintală celor peste 300 de persoane: părinți de copii cu autism, psihopedagogi, profesori, oameni preocupați de binele copiilor noștri.
💙 Sala Teatrului Dramatic ,,Fani Tardini ”din Galati a părut neîncăpătoare astăzi în fața nevoii de a afla cât mai multe despre problematica autismului și ce soluții sunt, sau ce soluții putem identifica împreună pentru copiii și tinerii cu autism.
Am fost surprinsă plăcut să constat că oamenii doresc să afle despre autism, că se caută infomație de calitate cu și despre autism. Am răspuns cu drag și profesionalism tuturor și m-am întors la București fericită că am putut să aduc un dram de lumină în viețile părinților, profesioniștilor, tuturor celor interesați.
💙 Mulțumim OFL Galați pentru invitație!
Împreună pentru o lume mai bună, mai incluzivă!

Vezi Articol: https://www.viata-libera.ro/actual/200491-i-ziua-internationala-dedicata-constientizarii-autismului-marcata-de-organizatia-femeilor-liberale-a-municipiului-galati-din-partidul-national-liberal

Shopping Cart